Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die we bij Autorijschool Ger Scheijven hanteren. We bieden verschillende complete pakketten aan voor het behalen van het rijbewijs, alsook losse lessen en toetsen.

Na het volgen van je eerste rijles (die je hier vrijblijvend kunt aanvragen) maken we een inschatting van het aantal lessen dat een leerling nodig heeft, op basis daarvan kan een pakket gekozen worden.

Goed om te weten

  • Alle genoten lessen, examengelden en afgenomen paketten dienen voor aanvang van de tussentijdse toets en het examen betaald te zijn;
  • Bij achterstallige betalingen kunnen de tussentijdse toets en het examen niet doorgaan;
  • Een eventuele verhindering van een afgesproken les dient minstens 24 uur van tevoren doorgegeven te zijn, de kosten worden anders doorberekend.

Individuele prijzen

TypePrijs
Losse les, 60 minuten €58,-
TTT (tussentijdse toets)€240,-
Examen€270,-
Herexamen€270,-
Faalangst Examen€310,-
BNOR Examen€290,-

Onze 6 pakketten

Swipe voor meer
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
- Oscar van Amerongen
"Top rijschool met top instructeurs! Gezellige lessen, maar toch eventjes 'streng' wanneer het nodig is. Zowel Sander, Kim en Ger nemen altijd de tijd om rustig iets uit te leggen mocht het je niet helemaal lukken."
- Michael Wijnands
"Een ontzettend leuke tijd gehad tijdens het lessen bij Ger (die ik soms nu nog stiekem mis)! In één keer geslaagd! Ik raad iedereen het aan om hier te gaan lessen!"
- Eefje Pellegrom
"Super rijschool! Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd! Ger is niet alleen streng, je krijgt op een leuke manier les waardoor je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Nogmaals bedankt Ger!"
- Lizet Jacobs
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors