Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die we bij Autorijschool Ger Scheijven hanteren. We bieden verschillende complete pakketten aan voor het behalen van het rijbewijs, alsook losse lessen, toetsen en de auto theoriecursus.

Na het volgen van de proefles (die je hier vrijblijvend kunt aanvragen) maken we een inschatting van het aantal lessen dat een leerling nodig heeft, op basis daarvan kan een pakket gekozen worden.

Goed om te weten

  • Alle genoten lessen, examengelden en afgenomen paketten dienen voor aanvang van de tussentijdse toets en het examen betaald te zijn;
  • Bij achterstallige betalingen kunnen de tussentijdse toets en het examen niet doorgaan;
  • Een eventuele verhindering van een afgesproken les dient minstens 24 uur van tevoren doorgegeven te zijn, de kosten worden anders doorberekend;
  • Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.

Individuele prijzen

TypePrijs
Proefles 60 minuten, bij afname van een pakket is deze les gratis€40,-
Losse les, 60 minuten €47,-
TTT (tussentijdse toets)€190,-
Examen€220,-
Herexamen€220,-
Faalangst Examen€260,-
Speed Theorie cursus €70,-

Onze 5 pakketten

Swipe voor meer
* 1e les gratis bij afname van het pakket (dit is de proefles). Indien het pakket in 1 keer betaald wordt krijg je een extra gratis les. Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.
"Een ontzettend leuke tijd gehad tijdens het lessen bij Ger (die ik soms nu nog stiekem mis)! In één keer geslaagd! Ik raad iedereen het aan om hier te gaan lessen!"
- Eefje Pellegrom
"Mijn rijlessen bij Autorijschool Ger Scheijven heb ik als ongelofelijk prettig ervaren, Ger en Sander zijn goede instructeurs en zorgen ervoor dat rijlessen leuk zijn. Ik ben de eerste keer geslaagd!"
- Maarten Emmerink
"Hele leerzame en gezellige lessen. Ze weten met alle soort leerlingen goed om te gaan, top!"
- Cindy van Broekhuizen
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr
"Top rijschool met top instructeurs! Gezellige lessen, maar toch eventjes 'streng' wanneer het nodig is. Zowel Sander, Kim en Ger nemen altijd de tijd om rustig iets uit te leggen mocht het je niet helemaal lukken."
- Michael Wijnands