Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die we bij Autorijschool Ger Scheijven hanteren. We bieden verschillende complete pakketten aan voor het behalen van het rijbewijs, alsook losse lessen en toetsen.

Na het volgen van je eerste rijles (die je hier vrijblijvend kunt aanvragen) maken we een inschatting van het aantal lessen dat een leerling nodig heeft, op basis daarvan kan een pakket gekozen worden.

Goed om te weten

  • Alle genoten lessen, examengelden en afgenomen paketten dienen voor aanvang van de tussentijdse toets en het examen betaald te zijn;
  • Bij achterstallige betalingen kunnen de tussentijdse toets en het examen niet doorgaan;
  • Een eventuele verhindering van een afgesproken les dient minstens 24 uur van tevoren doorgegeven te zijn, de kosten worden anders doorberekend.

Individuele prijzen

TypePrijs
Losse les, 60 minuten €63,-
TTT (tussentijdse toets)€260,-
Examen€290,-
Herexamen€290,-
Faalangst Examen€330,-
BNOR Examen€310,-

Onze 6 pakketten

Swipe voor meer
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
- Oscar van Amerongen
"Zowel mijn zonen en mijn schoondochter zijn er met lof geslaagd. Dit is toch een teken dat de rijschool top bezig is! Een ding is zeker: mijn kennissen die hun rijbewijs bij Ger Scheijven hebben gehaald rijden vanaf 't begin goed, zeker en veilig!"
- Jos Dortants
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr
"Hele leerzame en gezellige lessen. Ze weten met alle soort leerlingen goed om te gaan, top!"
- Cindy van Broekhuizen