Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die we bij Autorijschool Ger Scheijven hanteren. We bieden verschillende complete pakketten aan voor het behalen van het rijbewijs, alsook losse lessen en toetsen.

Na het volgen van je eerste rijles (die je hier vrijblijvend kunt aanvragen) maken we een inschatting van het aantal lessen dat een leerling nodig heeft, op basis daarvan kan een pakket gekozen worden.

Goed om te weten

  • Alle genoten lessen, examengelden en afgenomen paketten dienen voor aanvang van de tussentijdse toets en het examen betaald te zijn;
  • Bij achterstallige betalingen kunnen de tussentijdse toets en het examen niet doorgaan;
  • Een eventuele verhindering van een afgesproken les dient minstens 24 uur van tevoren doorgegeven te zijn, de kosten worden anders doorberekend;
  • Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.

Individuele prijzen

TypePrijs
Losse les, 60 minuten €53,-
TTT (tussentijdse toets)€210,-
Examen€240,-
Herexamen€240,-
Faalangst Examen€280,-

Onze 6 pakketten

Swipe voor meer
Indien het pakket in 1 keer betaald wordt krijg je een extra gratis les. Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
- Oscar van Amerongen
"Super rijschool! Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd! Ger is niet alleen streng, je krijgt op een leuke manier les waardoor je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Nogmaals bedankt Ger!"
- Lizet Jacobs
"Hele leerzame en gezellige lessen. Ze weten met alle soort leerlingen goed om te gaan, top!"
- Cindy van Broekhuizen
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr
"Zowel mijn zonen en mijn schoondochter zijn er met lof geslaagd. Dit is toch een teken dat de rijschool top bezig is! Een ding is zeker: mijn kennissen die hun rijbewijs bij Ger Scheijven hebben gehaald rijden vanaf 't begin goed, zeker en veilig!"
- Jos Dortants