Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die we bij Autorijschool Ger Scheijven hanteren. We bieden verschillende complete pakketten aan voor het behalen van het rijbewijs, alsook losse lessen, toetsen en de auto theoriecursus.

Na het volgen van de proefles (die je hier vrijblijvend kunt aanvragen) maken we een inschatting van het aantal lessen dat een leerling nodig heeft, op basis daarvan kan een pakket gekozen worden.

Goed om te weten

  • Alle genoten lessen, examengelden en afgenomen paketten dienen voor aanvang van de tussentijdse toets en het examen betaald te zijn;
  • Bij achterstallige betalingen kunnen de tussentijdse toets en het examen niet doorgaan;
  • Een eventuele verhindering van een afgesproken les dient minstens 24 uur van tevoren doorgegeven te zijn, de kosten worden anders doorberekend;
  • Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.

Individuele prijzen

TypePrijs
Proefles 60 minuten, bij afname van een pakket is deze les gratis€40,-
Losse les, 60 minuten €47,-
TTT (tussentijdse toets)€190,-
Examen€220,-
Herexamen€220,-
Faalangst Examen€260,-
Speed Theorie cursus €70,-

Onze 5 pakketten

Swipe voor meer
* 1e les gratis bij afname van het pakket (dit is de proefles). Indien het pakket in 1 keer betaald wordt krijg je een extra gratis les. Bij afname van een pakket is het niet mogelijk de gratis lessen in te wisselen tegen contanten.
"De theorie- en praktijk-essen zijn zeer leerzaam en gezellig. Maar vooral de wijze waarop men met verschillende niveaus weet om te gaan. Super aanrader!"
- Frank Blotenberg
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr
"Hele goede en super leuke rijschool met super leuke en aardige instructeurs Ger, Sander en Kim. Leuke en leerzame rijlessen!"
- Cher Sonissos
"Zowel mijn zonen en mijn schoondochter zijn er met lof geslaagd. Dit is toch een teken dat de rijschool top bezig is! Een ding is zeker: mijn kennissen die hun rijbewijs bij Ger Scheijven hebben gehaald rijden vanaf 't begin goed, zeker en veilig!"
- Jos Dortants