Autotheorie in 8 uur!

Autorijschool Ger Scheijven komt met een nieuwe theoriecursus: Speedtheorie.

In 2 halve dagen van 4 uren herhalen we je alles wat je moet weten voor het halen van je auto theorie examen, je krijgt tips, we maken oefen examens volgens de regels van het CBR en natuurlijk is er tijd voor het stellen van vragen. Naast de lesuren is het van belang dat je vóóraf een product uit de Theorieshop kiest die bij je past, zodat je vooraf de stof kunt leren. De bedoeling is dat je voorafgaand aan de Speedtheorie de stof beheerst, zo ben jij 100% voorbereid op het halen van je auto theorie!

Eenmalige kosten Speedtheorie: €70,- (inclusief een standaard theorie examen aanvraag)
Theorieshop: Klik hier
Inloggen theorieshop: Klik hier

"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
- Mandy Cfr
"Mijn rijlessen bij Autorijschool Ger Scheijven heb ik als ongelofelijk prettig ervaren, Ger en Sander zijn goede instructeurs en zorgen ervoor dat rijlessen leuk zijn. Ik ben de eerste keer geslaagd!"
- Maarten Emmerink
"Hele goede en super leuke rijschool met super leuke en aardige instructeurs Ger, Sander en Kim. Leuke en leerzame rijlessen!"
- Cher Sonissos
"De theorie- en praktijk-essen zijn zeer leerzaam en gezellig. Maar vooral de wijze waarop men met verschillende niveaus weet om te gaan. Super aanrader!"
- Frank Blotenberg
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors