Autotheorie in 8 uur!

Autorijschool Ger Scheijven komt met een nieuwe theoriecursus: Speedtheorie.

In 2 halve dagen van 4 uren herhalen we je alles wat je moet weten voor het halen van je auto theorie examen, je krijgt tips, we maken oefen examens volgens de regels van het CBR en natuurlijk is er tijd voor het stellen van vragen. Naast de lesuren is het van belang dat je vóóraf een product uit de Theorieshop kiest die bij je past, zodat je vooraf de stof kunt leren. De bedoeling is dat je voorafgaand aan de Speedtheorie de stof beheerst, zo ben jij 100% voorbereid op het halen van je auto theorie!

Eenmalige kosten Speedtheorie: €70,- (inclusief een standaard theorie examen aanvraag)
Theorieshop: Klik hier
Inloggen theorieshop: Klik hier

"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
- Anne Bisschop-Schors
"Super rijschool! Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd! Ger is niet alleen streng, je krijgt op een leuke manier les waardoor je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Nogmaals bedankt Ger!"
- Lizet Jacobs
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
- Oscar van Amerongen
"Top rijschool met top instructeurs! Gezellige lessen, maar toch eventjes 'streng' wanneer het nodig is. Zowel Sander, Kim en Ger nemen altijd de tijd om rustig iets uit te leggen mocht het je niet helemaal lukken."
- Michael Wijnands
"Echt een super rijschool, ik heb een hele leuke tijd gehad bij jullie. Bedankt!"
- Daniëlle