Recensies

Sinds de oprichting van Autorijschool Ger Scheijven in 2003 hebben we uiteraard al een hoop leerlingen begeleid op weg naar hun rij-examen.

Deze pagina willen we dan ook graag gebruiken om een aantal ex-leerlingen aan het woord te laten over hun ervaringen met onze rij-opleidingen.

Heb je zelf ook je rijlessen gevolgd bij Autorijschool Ger Scheijven en wil je graag een recensie achterlaten? Doe dit dan via onze Facebook-pagina, dan plaatsen wij je recensie op de site.

Ben je al overtuigd? Vraag direct een rijles aan!

"Mijn rijlessen bij Autorijschool Ger Scheijven heb ik als ongelofelijk prettig ervaren, Ger en Sander zijn goede instructeurs en zorgen ervoor dat rijlessen leuk zijn. Ik ben de eerste keer geslaagd!"
"Hele fijne rijschool waar je veel van leert!"
"Een ontzettend leuke tijd gehad tijdens het lessen bij Ger (die ik soms nu nog stiekem mis)! In één keer geslaagd! Ik raad iedereen het aan om hier te gaan lessen!"
"Leuke en leerzame rijschool . Zeker een aanrader!"
"Super tijd gehad heel gezellig met Ger, hij kan ook streng zijn op de momenten dat het moet. Uiteindelijk gaat het om goed maar veilig rijden. Super trots dat ik in januari 2009 mijn rijbewijs bij Auto Rijschool Ger Scheijven heb gehaald!"
"Hele leerzame en gezellige lessen. Ze weten met alle soort leerlingen goed om te gaan, top!"
"De theorie- en praktijk-essen zijn zeer leerzaam en gezellig. Maar vooral de wijze waarop men met verschillende niveaus weet om te gaan. Super aanrader!"
"Hele goede en super leuke rijschool met super leuke en aardige instructeurs Ger, Sander en Kim. Leuke en leerzame rijlessen!"
"Zowel mijn zonen en mijn schoondochter zijn er met lof geslaagd. Dit is toch een teken dat de rijschool top bezig is! Een ding is zeker: mijn kennissen die hun rijbewijs bij Ger Scheijven hebben gehaald rijden vanaf 't begin goed, zeker en veilig!"
"Echt een super rijschool, ik heb een hele leuke tijd gehad bij jullie. Bedankt!"
"Super rijschool! Ik kijk terug op een leuke en leerzame tijd! Ger is niet alleen streng, je krijgt op een leuke manier les waardoor je het allemaal veel sneller onder de knie krijgt. Nogmaals bedankt Ger!"
"Top rijschool met top instructeurs! Gezellige lessen, maar toch eventjes 'streng' wanneer het nodig is. Zowel Sander, Kim en Ger nemen altijd de tijd om rustig iets uit te leggen mocht het je niet helemaal lukken."